Algemene voorwaarden vintage

Algemene voorwaarden vintage

Vintage ringen  

Alle vintage ringen die bij ons online of tijdens het event zijn gekocht, zijn authentieke vintage ringen. Dat betekent dat ze tweedehands zijn en niet ‘nieuw’. Hierdoor hebben ze al een heel pad bewandeld en kan het altijd gebeuren dat er daardoor dingen kapot gaan en reparaties aangebracht moeten worden. Om deze reden geven wij helaas geen garantie op de vintage sieraden. Al onze vintage ringen zijn handpicked geselecteerd door onze specialist die elke ring zorgvuldig beoordeelt en het type metaal, stenen en zettingen nakijkt.

Formaat wijzigen
De ringen die wij aanbieden hebben al een bepaalde maat, deze maat is op de productpagina te zien. We hebben hierbij ook aangegeven of het mogelijk is om de ringen te vergroten en te verkleinen. Houd er rekening mee dat het helaas niet altijd mogelijk is om een ring te vermaken in een andere maat.

Retour vintage sieraden
Als een vintage sieraad niet helemaal bevalt, kan je hem natuurlijk retour sturen naar ons. Volg hiervoor ons retourbeleid. De mogelijkheid om te retourneren vervalt als er aanpassingen aan het sieraad zijn gedaan, zoals bijvoorbeeld het vergroten, verkleinen en vermaken van het sieraad.

*Sieraden gekocht via de instagram pagina en het pop up event kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Verzending/ levering
Verzending op eigen risico koper. Bobbie Vintage is niet aansprakelijk voor beschadigingen, diefstal en/ of dergelijken. Aankopen via de Instragrampagina Bobbie.vintage, website www.bobbievintage.nl of events zijn de algemene voorwaarden van toepassing.